Tgrt Haber

Uyuşturucu imalathanesine dönen tavuk çiftliğine suçüstü baskın!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Şubat 2024 20:32 - Güncelleme : 02 Şubat 2024 20:44

Manisa'da Gürcistan'dan kaçak yollarla getirilen uyuşturucu imal ekipmanları ve hammaddeler ile eski bir tavuk çiftliği adeta uyuşturucu fabrikasına dönüştürülmüştü. Manisa polisi, bu yasa dışı faaliyeti titiz bir çalışmayla ortaya çıkardı ve şok edici bir operasyona imza attı.

ManisaTurgutlu​'daki eski tavuk çiftliğine düzenlenen baskında, uyuşturucu​ imal etmek için kullanılan çok sayıda makine parçası ve hammadde ele geçirildi. Bunlara ek olarak, 358 bin 858 adet sentetik ecza hapı ve 122 kilogram toz halinde uyuşturucu madde de polis ekiplerince yakalandı.

SUÇÜSTÜ YAKALAMA

Polisin yaptığı baskın​ sırasında, uyuşturucu imalathanesinde çalışan şüpheliler üretim yaparken suçüstü yakalandı. Baskın sonucunda 4 zanlı gözaltına alındı.

Uyuşturucu imalathanesine dönen tavuk çiftliğine suçüstü baskın! - 1. Resim

Manisa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Gözaltına alınan zanlıların sorgusu devam ederken, uyuşturucu imalathanesinin arka planındaki bağlantılar ve şebekenin diğer üyeleri de araştırılıyor.

9 İKAMETTE ARAMA

Ekipler tarafından tespit edilen tavuk çiftliğinde ve 9 ikamette yapılan aramalar sonucu 358 bin 858 adet sentetik ecza hapı, 122 kilogram toz halinde uyuşturucu madde (İmal edildiğinde 305 bin adet sentetik ecza hap), 2 adet hassas terazi ele geçirildi.

Uyuşturucu imalathanesine dönen tavuk çiftliğine suçüstü baskın! - 2. Resim

Tespit edilen H.E. (34), M.S. (34), K.B. (27), K.D.(54) isimli 4 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...