Tgrt Haber

Uzman Çavuş Recep Parlak şehit oldu! 13 Eylül'de Pençe Harekat Bölgesi'nde ağır yaralanmıştı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
06 Ekim 2023 07:49 - Güncelleme : 06 Ekim 2023 09:07
Uzman Çavuş Recep Parlak şehit oldu! 13 Eylül'de Pençe Harekat Bölgesi'nde ağır yaralanmıştı

Pençe Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerin açtığı ateş sonucu 13 Eylül’de hastaneye kaldırılan Uzman Çavuş Recep Parlak şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) acı bir haber paylaştı. Yapılan açıklama, "Pençe Kilit Harekatı​ bölgesinde teröristlerin açtığı ateş sonucu 13 Eylül'de hastaneye kaldırılan Uzman Çavuş​ Recep Parlak şehit​ oldu" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1710144046314700912

KALLEŞ KURŞUNLARIN HEDEFİ OLMUŞTU

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden yapılan açıklamada, Parlak'ın, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 30 Eylül 2023'de, teröristlerce yapılan taciz atışı sonucu yaralanarak hastaneye sevk edildiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Recep Parlak, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 5 Ekim'de şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."​​​​​​​

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de şehit Parlak için başsağlığı mesajı yayımladı.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...