Tgrt Haber

Son dakika! Vali Yerlikaya, Taksim'deki patlamada yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti

13 Kasım 2022 21:57 - Güncelleme : 13 Kasım 2022 23:14

Son dakika haberi: İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Taksim'de meydana gelen patlama yaralanan vatandaşları ziyaret etti. Vali Yerlikaya, yaralıların durumu hakkında hastane yönetiminden bilgi aldı. Patlamada yaralanan 81 kişiden 39’unun hastaneden taburcu edildiği bildirildi. Bakan Koca, yaptığı açıklamada 42 hastadan 5’inin yoğun bakımda olduğunu, 2’sinin ise durumunun ciddiyetini koruduğunu aktardı.

İstiklal Caddesi​'nde büyük bir patlama meydana geldi. Saat 16:20 sıralarında meydana gelen patlama​ sonrası bölgede büyük bir panik yaşandı. Patlamadan sonra bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Patlamada 6 kişi hayatını kaybederken 81 kişi de yaralandı.

İstanbul​ Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz ile birlikte, Taksim'deki patlamada yaralanan vatandaşların tedavi altına alındığı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ni ziyaret etti. Vali Yerlikaya, yaralıların durumu hakkında hastane yönetiminden bilgi aldı.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Taksim’de meydana gelen patlamada yaralanan 81 kişiden 39’unun hastaneden taburcu edildiğini açıkladı.

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Koca, "İstiklal Caddesindeki patlamada yaralanan 81 kişiden 39’u tedavileri tamamlanarak taburcu oldu. Yatırılarak tedavi edilen 42 hastadan 5’i halen yoğun bakımdadır, 2’sinin durumu ciddiyet gösteriyor. Yaralıların sağlıklarına bir an önce kavuşmaları için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1591883552941129730

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...