Tgrt Haber

Van'da çeşitli suçlarla aranan şahıslara yönelik operasyon! 33 tutuklama

07 Şubat 2022 09:04
180 litre mazot, 3 adet cep telefonu, 2 adet akü ve 1 adet bisiklet ele geçirildi

Van’da polis ekipleri değişik suçlardan aranan kişilere yönelik operasyon başlattı. Operasyon sonucu 33 şahsın adli makamlarca tutuklandığı bildirildi.

180 litre mazot, 3 adet cep telefonu, 2 adet akü ve 1 adet bisiklet ele geçirildi

Van Emniyet Müdürlüğü il genelinde değişik suçlardan aranan şahıslara yönelik çalışma başlattı. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu 45 şahsın yakalandığı bildirildi.

33 TUTUKLAMA

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il genelinde kamu düzenin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında hırsızlık yapan ve aranan şahıs/şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Van'da çeşitli suçlarla aranan şahıslara yönelik operasyon! 33 tutuklama

Açıklamada, “Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce 31 Ocak-6 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; toplam 78 yıl hapis cezası bulunan ve 7 bin 580 TL para cezası almış, çeşitli suçlardan aranması olan 45 şahıs yakalanmış ve 25 şahıs adli makamlarca tutuklanmıştır. Hırsızlık suçu olduğu tespit edilen; 180 litre mazot, 3 adet cep telefonu, 2 adet akü ve 1 adet bisiklet ele geçirilmiş ve sahiplerine teslim edilmiştir. Hırsızlık suçlarına karışan 16 şahıs hakkında gerekli yasal işlem yapılmış, 8 şahıs adli makamlarca tutuklanmıştır” denildi.

8 ORGANİZATÖR TUTUKLANDI

Van Emniyet Müdürlüğünden bir operasyon hakkında daha açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, il genelinde "Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti" yapan şahıs/şahısların deşifresine ve düzensiz göçmenlerin yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “Göçmen Kaçakçılığı İle Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü görevlilerimizce 31 Ocak - 6 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılan 5 ayrı operasyonda 8 organizatör şahıs hakkında adli işlem yapılmış, tamamı tutuklanmıştır. Suçta kullanılan 2 araca el konulmuştur” denildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...