Tgrt Haber

Van'da PKK ve FETÖ'ye göz açtırılmadı: 7 şüpheli gözaltına alındı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
18 Nisan 2022 10:07 - Güncelleme : 18 Nisan 2022 10:13
PKK ve FETÖ'ye ağır darbe

Türkiye PKK ve FETÖ terör örgütlerine göz açtırmıyor. Van’da polis ekiplerince FETÖ/PDY ve PKK/KCK’ya düzenlenen operasyonlarda 7 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

PKK ve FETÖ'ye ağır darbe

Türkiye sınır içi ve sınır dışında teröre göz açtırmıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri, Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK'ya yönelik yeni bir harekat başlattı. Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerinde havadan ve karadan “Pençe-Kilit Operasyonu”nu yapılıyor. Sınır içinde de hem PKK hem de FETÖ’ye geçit verilmiyor.

Van’da polis ekiplerince FETÖ/PDY ve PKK/KCK terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda 7 şüpheli yakalandı.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “11 - 17 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde FETÖ/PDY terör örgütü soruşturmalarında 3 şahıs, PKK/KCK terör örgütü soruşturmaları çerçevesinde ise 4 şahıs olmak üzere toplam 7 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli yasal işlemler yapılmıştır” denildi.

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...