Tgrt Haber

Van'dan acı haber... Askeri araç ile otomobil çarpıştı: 1 asker şehit, 12 yaralı!

11 Temmuz 2023 17:23 - Güncelleme : 11 Temmuz 2023 17:35

Van'ın Gürpınar ilçesinde askeri araç ile otomobilin çarpıştığı kazada bir Mehmetçik şehit oldu. 12 askerimiz ise yaralandı

Van​'dan yürekleri dağlayan bir haber geldi. Askeri araç ile bir otomobilin karıştığı kazada bir askerimiz şehit oldu. 

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre kaza​ Van-Hakkari kara yolunun 43. kilometresindeki Gündoğdu mevkisinde meydana geldi. Faruk Tanış yönetimindeki 34 SP 2824 plakalı otomobil​ askeri araçla çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine AFAD, UMKE, sağlık, ambulans helikopter, jandarma, AFAD, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Jandarma ve polis, çevrede güvenlik önlemi aldı. Otomobil sürücüsü Tanış'ın hayatını kaybettiği kazada yaralanan 13 asker​, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

OTODMOBİL SÜRÜCÜSÜ DE VEFAT ETTİ 

Gürpınar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan askerlerden biri, müdahalelere rağmen şehit oldu.Hayatını kaybeden otomobil sürücüsünün ise Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış'ın yeğeni olduğu öğrenildi. Kazanın duyulmasının ardından Başkan Tanış ve yakınları hastane morgunun önüne geldi. Gürpınar Kaymakamı Fatih Kayabaşı, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman ve AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray da hastaneye gelerek Başkan Tanış'ı yalnız bırakmadı.

Kaynak: AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...