Tgrt Haber

Vezneciler metro durağında yangın

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Eylül 2023 18:30 - Güncelleme : 08 Eylül 2023 18:43

İstanbul Fatih’te Vezneciler Metro Durağı yürüyen merdivenlerinde elektrik aksanından kaynaklı yangın çıktı. Vatandaşlar korku dolu anlar yaşarken çıkan alevler, itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. 

İstanbul​ Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Vezneciler Durağı'nda saat 17.00 sularında korku dolu anlar yaşandı. İstanbul Üniversitesi girişinde bulunan yürüyen merdivenlerde elektrik aksanında çıkan yangın​ paniğe sebep oldu. 

Büyüyen alevleri gören çevredeki vatandaşlar itfaiye ekiplerine çağrıda bulundu. Olay yerine gelen ekiplerin çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı. Bu sebeple durakta aksamalar yaşandı. 

Vezneciler metro durağı girişi

İLK MÜDAHALE ESNAFTAN 

Yangına itfaiyeden önce müdahale eden esnaf Bekir Sirkeci "Bir anda dumanlar çıkmaya başladı. Dükkandaki tüpü aldım, koştum. İlk anda yangını söndürdük ama yeniden alevlendi. Tüpümüz bitince ikinci tüpü aldık. O da tükendi. Daha sonra itfaiye yetişti" diye konuştu.  

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...