Tgrt Haber

Tek kelimeyle vahşet! Vicdansız adam, sokak köpeklerini av tüfeğiyle vurdu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Temmuz 2023 17:30 - Güncelleme : 31 Temmuz 2023 17:34

İstanbul'da çekilen görüntüler sosyal medyada infiale yol açtı. Arnavutköy'de vicdansız bir adam, kendi halinde duran iki sokak köpeğine kurşun yağdırdı. Dehşet anları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

İstanbul Arnavutköy'de 80 yaşında olduğu öğrenilen bir adam, sokak ortasında kendi halinde duran 2 köpeğe av tüfeğiyle kurşun yağdırdı. Köpeklerden birini yaralayan adam, diğer kaçan köpeği öldürmek için defalarca tetiğe bastı.

Dehşete düşüren anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, vicdansız adamın köpeklere defalarca ateş ettiği bir kişinin ise ateş eden o anları izlediği görüldü.

GÖZALTINA ALINDI

Sokak ortasında av tüfeğiyle köpekleri öldürmeye çalışan Osman Ergene (80) isimli şahıs polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin av tüfeğine ise el konulduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...