Tgrt Haber

Vicdansız şahıs apartman girişindeki kediyi defalarca tekmeledi 

26 Ocak 2023 02:02 - Güncelleme : 26 Ocak 2023 02:15

İstanbul'da vicdanları sorgulatan bir hayvana şiddet olayı yaşandı. 2019 yılında kedileri zehirlediği iddiasıyla gündeme gelen Aytuğ Koyuncu, bu sefer de abartman girişindeki tekmeleyip tokat attı. Kedi düşmanının sahne aldığı o anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı. 

Küçükçekmece’de 2019 yılında bir sitede kedileri zehirlediği iddiası gözaltına alınan Aytuğ Koyuncu’nun yine aynı sitede bir kediye şiddet​ uygularken görüntülendi. 

5 Ocak günü saat 18.30 sıralarında site içindeki bina giriş kapısında meydana gelen olayda, Aytuğ Koyuncu isimli şahıs apartmanın girişinde rastladığı kediyi defalarca tekmeledi

İLK VUKUATI DEĞİL

Edinilen bilgiye göre, 2019 yılında site içindeki kedileri zehirlediği iddiasıyla gözaltına alınan Aytuğ Koyuncu'nun 5 Ocak’ta kediyi tekmelediği görüntüleri ortaya çıktı. 

Kapıyı açıp içeri giren Aytuğ Koyuncu, girişte gördüğü kedinin kaçmasını engellemek için önce kapıyı kapattı ardından kediyi teklemeye başladı. Kediyi tekme ve tokatla darp eden şahıs kapıyı açıp kediyi dışarı attı. O anlar binanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Aynı şahsın 2022 yılında bahçede kediyi tekmelediği görüntüler de ortaya çıktı.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından birçok vatandaş sosyal medyada şahsa tepki gösterdi. 

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...