Tgrt Haber

Vicdansız sürücü engelli vatandaşı ezip kaçtı! Dehşet anları kamerada

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Ağustos 2022 14:20 - Güncelleme : 20 Ağustos 2022 14:39

İstanbul Kağıthane'de kiralık araçla süratli bir şekilde manevra yapan sürücü, akülü aracıyla sokakta ilerleyen engelli vatandaşı ezdi. İki araç arasında sıkışan engelli vatandaş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Dehşet anları, kameralara yansıdı.

Kağıthane​'nin Sultanselim Mahallesi'nde dün dehşete düşüren bir olay yaşandı. Akülü aracıyla evinden çıkan bedensel engelli 49 yaşındaki Sebahattin İnce, sokak üzerinde ilerlemeue başladı. Kiralık olduğu öğrenilen bir araçla kimliği belirsiz bir sürücü​ ise sokağın başına aracını park ederek işyerine girdi. Sokağa bir aracın girmek istediğini gören sürücü, bir hışımla aracına binerek süratli bir şekilde geri manevra yapmaya başladı.

Vicdansız sürücü engelli vatandaşı ezip kaçtı! Dehşet anları kamerada

SÜRÜCÜ YALAN SÖYLEYİP KAÇTI

O esnada sokağın başına yaklaşan İnce, geri gelen aracın kendisine çarpmasıyla birlikle park halinde olan hafif ticari araçla arasında sıkıştı. Kazanın ardından aracından inen sürücü bir süre İnce’ye baktı. Sesleri duyan vatandaşlar da koşarak olay yerine gelirken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sürücü ise kalabalığın oluşmasıyla iddiaya göre vatandaşlara, “aracımı kenara alıp geleceğim” diyerek olay yerinden kaçtı. Dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Vicdansız sürücü engelli vatandaşı ezip kaçtı! Dehşet anları kamerada

İKİ ARAÇ ARASINA SIKIŞAN ENGELLİ VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ

Görüntülerde, engelli adam aracıyla sokağın başına doğru seyrediyor. Sokağın başında hızlıca aracına binen sürücü ise süratli şekilde geri manevra yapıyor. Daha sonra sürücü engelli adama çarparak sıkıştırıyor. Sürücü aracından inerek adama bakıyor ve vatandaşlar da olay yerine koşuyor. Sürücü ardından aracına binerek sokaktan yavaşça uzaklaşıyor. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı İnce’yi yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Sarıyer Seyrantepe’deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Hemen ameliyata alınan adam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Vicdansız sürücü engelli vatandaşı ezip kaçtı! Dehşet anları kamerada

POLİS SÜRÜCÜNÜN PEŞİNDE

Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri ise görgü şahitlerinin ifadesine başvurarak güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Plakası ve aracı kiraladığı şahsı tespit eden polis ekipleri, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan, hayatını kaybeden bedensel engelli Sebahattin İnce ise dün ikindi namazını müteakip Sanayi Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...