Tgrt Haber

Vicdansızlık! Yeni doğmuş bebeği mezarlığa terk ettiler

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
15 Eylül 2023 06:03 - Güncelleme : 15 Eylül 2023 06:13

İzmir'de mezarlıkta henüz 1 günlük olduğu anlaşılan erkek bebek bulundu. Hastanede tedavi altına alınan bebeği bırakıp kaçan kişi ya da kişiler aranıyor.

İzmir​'in Narlıdere​ ilçesi üzücü bir olayın adresi oldu. Vatandaşlar bir mezarlıkta henüz yeni doğmuş bir erkek bebek​ buldu.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Anadolu Ajansı'nda yer alan bilgilere göre, Ilıca Mahallesi Çınar Sokak'ta bulunan Yeniköy Mezarlığı'nda terk edilmiş bebek bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye polis​ ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Mezarlığın içerisinden alınan bebek, sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümüne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan erkek bebeğin, 1 günlük ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, bebeği bırakan kişi veya kişileri bulmak için çalışma başlattı.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...