Tgrt Haber

Virajı alamadı, kafa kafaya çarpıştı: Çok sayıda yaralı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Ocak 2023 08:50 - Güncelleme : 27 Ocak 2023 09:30

İstanbul'da virajı alamayan dolmuş şoförü, ortalığı savaş alanına çevirdi. Karşı şeride geçerek iki araca çarparak durabilen dolmuşun neden olduğu kazada, 4 kişi yaralandı.

İstanbul Başakşehir​'de akşam saatlerinde meydana gelen kazada, Kadri Karaaslan kontrolündeki dolmuş​, süratli şekilde girdiği virajı alamayarak karşı şeride geçti. Karşı şeride geçtikten sonra seyir halinde olan 2 araça çarparak durabilen dolmuş ortalığı savaş alanına çevirdi.

TAKSİ​ SÜRÜCÜSÜ ARACININ İÇİNDE SIKIŞTI

Kaza sonucu araç içinde sıkışan ticari taksi sürücüsü Sabri Güneş, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kazada takside bulunan iki yolcu ile dolmuş sürücüsü Kadri Karaaslan yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken polis ekipleri kazaya ilişkin inceleme başlattı.

Virajı alamadı, kafa kafaya çarpıştı: Çok sayıda yaralı var

"ÇOK SÜRATLİYDİ, İKİ ARACI DA PERT ETTİ"

Kazayı gören bir vatandaş “Karşı yoldan gelen minibüs virajı alamayarak kaldırımın üstünden atlayarak iki aracın bu hale gelmesini sağladı. Burada giden araçlar kendi yollarında gidiyorlar, ama karşıdan gelen minibüs çok süratli bir şekilde vurarak iki aracı da pert etti. Bizim şoför arkadaşımızı da pert etmiş.” şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...