Tgrt Haber

Yabancı uyruklu şahıslar arasındaki kavga kanlı bitti: 2 ölü

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
24 Kasım 2023 23:50 - Güncelleme : 24 Kasım 2023 23:58

Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki bir bekar evinde meydana gelen kavgada kan aktı. Yabancı uyruklu şahıslar arasında çıkan kavgada 2 kişi silahla vurularak hayatını kaybetti.

Olay, Kocasinan​ ilçesninin Gür Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın son katında gerçekleşti. Henüz bilinmeyen bir sebep nedeniyle çıkan kavgada Muhammed Alhalaf ve Ahmet Alhalaf isimli yabancı uyruklu şahıslar silahla vurularak ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin tüm müdahalelerine rağmen iki kişi hayatını kaybetti. 

Polis ekipleri, geniş güvenlik önlemleri alarak olay yerinde detaylı inceleme başlattı. Silahın kullanıldığı evde gerçekleştirilen araştırmaların ardından, hayatını kaybeden şahısların cesetleri morga kaldırıldı. Polis, olaya karışan kişi veya kişileri yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Yetkililer, olayın ardındaki sebepleri ve olaya karışanların kimliklerini belirlemek amacıyla detaylı bir soruşturma yürütüyor. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...