Tgrt Haber

Yağış sonrası araç taklalar attı, o anlar kameraya yansıdı

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Eylül 2024 04:47 - Güncelleme : 16 Eylül 2024 04:50

Bartın'da yaşanan yoğun yağış sonrası sürücüler zorlu anlar yaşadı. Yolun kayganlaşmasıyla araçlardan biri taklalar attı. Kaza anları kameraya yansıdı.

Bartın​'da yağış​ sonrası kazalar yaşandı. Sürücünün kontrolünü kaybettiği kazalardan birinde araç​ kaldırıma çarparak taklalar attı.  Kaza​ anları güvenlik kamerasıyla kaydedildi. Çok sayıda maddi hasarlı kaza sonrası ekipler denetimi artırdı.

Yağış sonrası araç taklalar attı, o anlar kameraya yansıdı - 1. Resim


MOTOSİKLET​ KAYGAN YOLDA KONTROLÜNÜ KAYBETTİ

 Bartın-Potbaşı yolunda yolun kaygan olması nedeniyle araçlar birbirine girdi motosikletteki iki kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahale ilk yardım ekipleri tarafından yapıldı.

 Amasra'dan Bartın şehir merkezine seyir eden araç, Arıt yol ayrımındaki kavşağı alamayınca takla attı.. Kaldırım taşına çarpan araç alektrik direğini de altına alarak ters döndü Feci kaza anı ise olay yerinin çevresindeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Araç içerisinde sıkışan yaralı sürücü, itfaiye ekiplerinin çalışması ile kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Yağış sonrası araç taklalar attı, o anlar kameraya yansıdı - 2. Resim

Kaygan yol nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybettiği iddia edilen her iki aracın sürücüsünün de alkollü olduğu belirlendi.
Öte yandan şehirde etkili olan yağmur nedeniyle bazı yollarda su birikintileri oluşurken, çok sayıda maddi hasarlı kazanın da meydana geldiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe17 Eylül 2024 01:36

Bu hava şartlarında dikkatli olmak lazım ya böyle olaylar olmasın

Sonraki Haber Yükleniyor...