Tgrt Haber

Yağmur yağdı, yol köpürdü: Manzarayı görenler şaştı kaldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Kasım 2023 16:20 - Güncelleme : 28 Kasım 2023 16:34

Bodrum'da öğle saatlerinde etkili olan yağış sonrası bir caddede, köpük tabakası oluştu. Vatandaşlar, ortaya çıkan manzarayı şaşkın gözlerle izledi.

Muğla’nın Bodrum​ ilçesinde bugün öğle saatlerinden sonra yağmur​ etkisini gösterdi. İlçede bir caddede ise yağmurdan sonra ortaya çıkan manzara görenleri hayretler içerisinde bıraktı.

KÖPÜK TABAKASI OLUŞTU

Yağmur sonrası yolda yoğun bir köpük tabakası oluştu. Yağmurla beraber ortaya çıkan köpük, dakikalar geçtikçe giderek artmaya başladı. Yolda oluşan yoğun köpük tabakasını vatandaşlar meraklı gözlerle izledi.

Yola dökülen kimyasal bir maddeden kaynaklandığı düşünülen köpüğün olduğu noktadan geçen sürücüler de araçlarını kaydırmamak için dikkatli şekilde ilerledi.

Yağmur yağdı, yol köpürdü: Manzarayı görenler şaştı kaldı

EKİPLER CADDEDE TEMİZLİK YAPTI

Vatandaşlar, Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine ihbarda bulundu. Belediye ekipleri caddede temizlik yaptı. Köpüğün yola dökülen deterjandan kaynaklandığının tahmin edildiği nasıl ortaya çıktığı ile ilgili inceleme yapıldığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...