Tgrt Haber

Antalya'da feci kaza! Yakınlarına müjdeli haber vermek için yola çıktı: 4 yaşındaki kızı ezdi

23 Ağustos 2022 18:45 - Güncelleme : 23 Ağustos 2022 18:53
Antalya'da feci kaza! Yakınlarına müjdeli haber vermek için yola çıktı: 4 yaşındaki kızı ezdi

Antalya'da eşinin hamile olduğunu yakınlarına haber vermek için aracıyla yola çıkan R.K.A., karşıdan karşıya geçmeye çalışan 4 yaşındaki Rumeysa Sancar'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan küçük Rumeysa, kaldırıldığı hastanede hayata tutunamadı.

Antalya​'nın Kepez​ ilçesi Kırçiçeği Caddesi'nde iddiaya göre, eşinin yaptırdığı hamilelik testinin pozitif çıkmasının ardından müjdeli haberi yakınlarına vermek için aracıyla yola çıkan R.K.A., annesi ve kardeşleri ile birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan Rumeysa'ya çarptı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazanın ardından aracından inerek sağlık ekiplerine bilgi veren sürücü R.K.A., gözyaşlarına boğularak "Allah'ım bir şey olmasın" diye dua etti. Kazanın atkisiyle yola savrulan ve başını vurarak ağır yaralanan Rumeysa Sancar, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen küçük Rumeysa kurtarılamadı. Kızlarının öldüğünü öğrenen Sancar ailesi sinir krizi geçirdi.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan R.K.A. yaşananlardan dolayı çok üzgün olduğunu söyledi. 2 yıllık evli olan R.K.A.'nın eşine test yaptırdığı ve hamile olduğunu öğrenince yakınlarına müjdeli haberi vermek için gittiği ortaya çıktı.

Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından Rumeysa Sancar Kurşunlu Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa veridi. Baba Nezir Sancar, "Allahım kimseye evlat acısı vermesin" sözleri yürekleri dağladı.

Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...