Tgrt Haber

Yalova'da fabrikada amonyak sızıntısı: 3 kişi yaralandı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
12 Ekim 2024 06:06 - Güncelleme : 12 Ekim 2024 06:35

Yalova’da kimyasal üretim yapan bir fabrikada amonyak sızıntısı meydana geldi. Olayda 3 kişi yaralandı. İşte detaylar...

Yalova​'nın Çiftlikköy ilçesine bağlı Taşköprü beldesinde faaliyet gösteren ve kimyasal üretim yapan bir fabrikada bir boruda meydana gelen çatlaktan dolayı amonyak sızıntısı tespit edildi. Yaşanan sızıntı​ üzerine bölgeye Yalova AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

3 İŞÇİ YARALANDI

Ekipler kısa sürede sızıntıyı kontrol altına alınırken, 3 işçi hafif şekilde yaralandı. İşçilere tedbir amaçlı oksijen tedavisi gerçekleştirildi.

Öte yandan bölgeye tedbir amaçlı Bursa’dan Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler (KBRN) ekipleri de yönlendirildi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe12 Ekim 2024 06:38

Bu kadar kritik bir maddeyi korumasız bırakmak nasıl olabilir ya Umarım diğerleri de sağ olur iyi haber gelir diye bekliyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...