Tgrt Haber

Yalova’da karı koca evlerinde ölü bulundu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Mart 2023 05:36 - Güncelleme : 08 Mart 2023 07:49
Yalova’da karı koca evlerinde ölü bulundu

Son dakika haberi: Yalova’da kötü kokular gelen apartman dairesine ihbar üzerine giden ekipler Umman ve Kenya uyruklu karı kocayı evlerinde ölü olarak buldu. 

Yalova’nın İstanbul Caddesi’ndeki Batıkan Apartmanı’nın 3. katında yaşayan yabancı uyruklu çiftin dairesinden gelen kötü kokular üzerine komşular durumu ekiplere bildirdi. İçeriden sürgü çekilerek kilitlenen dairenin kapısı çilingir yardımıyla açılırken eve giren polis ekipleri Umman uyruklu Ahmet AlBusaidi ve Kenya uyruklu karısı Fatiyah Saif Saim AlBasuidi’nin cansız bedenine ulaştı.

KALP KRİZİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Daha sonra evde savcı ve Yalova​ Emniyeti Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışmalar gerçekleştirdi. İncelemelerin ardından çiftin cesetleri Yalova Devlet Hastanesi morguna gönderildi. İlk belirlemelere göre Ahmet AlBusaidi’nin kalp krizi geçirerek öldüğü, daha sonra da eşinin de kalp krizi geçirerek düştüğü ve kafasını yere vurduğu tahmin ediliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...