Tgrt Haber

Yangın bir anda büyüyünce dehşeti yaşadılar! Çığlık çığlığa kaçıştılar

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Ağustos 2024 11:56 - Güncelleme : 17 Ağustos 2024 11:57

Antalya’nın Serik ilçesinde meydana gelen yangında vatandaşlar dehşeti yaşadı. Canlarını kurtarmak için çığlık çığlığa kaçışan vatandaşların yaşadığı panik ve korku saniye saniye kaydedildi.

Antalya’nın Serik​ ilçesinde meydana gelen yangınlarda vatandaşlar büyük panik yaşadı. Vatandaşların alevlerin evlere yaklaşması nedeniyle yaşadıkları dehşet dolu anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

ALEVLER​ BİR ANDA HER YERİ SARDI

Dün gece saat 23.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın​ rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Alevler evlere yakın bölgede bulunan ağaçlık ve çamlık alana sıçradı. Vatandaşların haber vermesi ile bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı 11 arazöz, 3 su ikmal aracı, 1 dozer, 3 ilk müdahale aracı ile Antalya​ Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yangın bir anda büyüyünce dehşeti yaşadılar! Çığlık çığlığa kaçıştılar - 1. Resim

Ekipler alevlerin evlere sıçramaması için yoğun çaba sarf ederken, yangın 4 saat sonra kontrol altına alındı ve soğutma çalışmalarına başlandı.

DEHŞET DOLU ANLAR KAMERADA

Yangını şiddetli olduğu anlarda alevlerin evlerine yaklaştığını gören vatandaşların çabaları ve yaşadıkları korku da cep telefonlarıyla kaydedildi. Kimsenin yaralanmadığı yangında 5 dönümlük zeytinlik alan ve 0,5 hektarlık ormanlık alanın zarar gördüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...