Tgrt Haber

Yanlış tedavi yüzünden kürtaj yaptırdı iddiası

13 Ekim 2016 21:02
Yanlış tedavi yüzünden kürtaj yaptırdı iddiası

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kasık ağrısıyla şikayetiyle hastaneye giden ve tedavisinin ardından hamile olduğu anlaşılınca kürtaj yaptırmak zorunda kaldığı iddia edilen kadın, hastaneden şikayetçi olduğunu söyledi.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yaşayan 32 yaşındaki Esra Barbaros, 4 Eylül tarihinde kasık ağrısı şikayetiyle Çayırova’da bulunan özel bir hastaneye gitti. Özel hastaneye gittiğinde acilde bulunan doktora hamile olabileceğini söyleyen Esra Barboras’a iddiaya göre doktor yapılan testlerin ardından hamile olmadığını söyledi. 2 çocuk annesi olan Esra Barbaros, iddiaya göre hastanede yapılan yanlış tedavinin ardından 4 Ekim tarihinde zorunlu kürtaj yaptırmak zorunda kaldı.

“Hamile olabileceğimi söyledim ama acil doktoru hamile değilsin dedi”

Kasık ağrısı şikayetiyle hastaneye giden ve kendisine yanlış tedavi uygulandığını iddia eden ve bu tedavi yüzünden kürtaj yaptırmak zorunda kaldığını anlatan Esra Barbaros, “4 Eylül tarihinde sol kasık ağrısıyla özel bir hastaneye gittim. Orada ilk müdahale yapılmadan önce hamile olma ihtimalimin olduğunu ve hiçbir tedavinin şuan yapılmaması gerektiğini söyledim. Acil doktoru orada kan ve idrar testi yaptı ve hamile olmadığımı söyledi. Ona rağmen ben uyardım. Eğer hamilelik varsa çok yenidir kanda da çıkmayabilir dedi. Hayır çıksa kanda milim oynar, oda bizim için bir şüphedir kesinlikle hamile değilsiniz dedi. Bana bir ağrı kesici yaptıktan sonra direk tomografiye gönderdi. O gün hastanede Kadın Doğum Uzmanı vardı. İlk ultrason yerine tomografiye gönderdi. Tomografiye gittim ilaçlı film çekildi” dedi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...