Tgrt Haber

Kaza geçirdi, telefonunu bir an elinden bırakmadı: Yaralı genç 'pes' dedirtti

Editör: Melis Önderoğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Aralık 2022 12:25 - Güncelleme : 26 Aralık 2022 12:30
Kaza geçirdi, telefonunu bir an elinden bırakmadı: Yaralı genç 'pes' dedirtti

Maltepe'de otomobil ile ambulansın çarpıştığı kazaya, telefonunu bir an olsun elinden bırakmayan yaralı genç damga vurdu. Kaza anında ve sonrasında telefonu bırakmayan genç, sağlıkçıların uyarısına rağmen ambulansa elindeki telefonla girdi.

Maltepe​'de 'bu kadar da olmaz' dedirten bir olay yaşandı. D-100 karayolu​ üzerinde bir otomobil​ sürücüsü sağa dönüş yapacağı esnada emniyet şeridinden gelen ambulans​ ile çarpıştı. Ambulans çarpışmanın etkisiyle aydınlatma direğine çarptıktan sonra yan yola savruldu. 

1'İ SAĞLIKÇI 2 KİŞİ YARALANDI

Kazada 1'i sağlıkçı olmak üzere 2 kişi yaralandı. Kazada yaralanan gencin, sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında bile elinden telefonu bırakmaması dikkat çekti.

İhbar üzerine adrese sevk edilen polis ekipleri kazaya ilişkin çalışma başlatırken sağlık ekipleriyse yaralıları hastaneye kaldırdı. 

TELEFONU BIRAKMADI

Kaza​ sonrası elindeki telefonu bırakmayan yaralı genç, sağlıkçıların uyarısına rağmen telefon elinde sedyeye ile ambulansa alındı. Yaralı gencin bu davranışları 'pes' dedirtti.

Öte yandan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza geçirdi, telefonunu bir an elinden bırakmadı: Yaralı genç 'pes' dedirtti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...