Tgrt Haber

Yarın bu uyarıyı okumadan yola çıkmayın!

18 Temmuz 2015 14:55 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:06
Yarın bu uyarıyı okumadan yola çıkmayın!

Bayram tatilini İstanbul dışında geçirmek için geçen Çarşamba gününden itibaren yola çıkanların büyük bölümü dönüş hazırlıklarına başladı.

Yarın yoğunlaşması beklenen trafik için tüm yollarda olağanüstü önlemler alındı. Yurdun dört bir yanından gelen araç trafiğinin kesiştiği TEM ve D-100 Karayolu’nun Kocaeli geçişinde de bayram öncesi alınan önlemler sürdürülecek. Bu arada denizcilik işletmeleri de tüm hazırlıklarını yarın beklenen yoğunluğa göre yaparken, bayram arifesinde Gebze Eskihisar Feribot İskelesi’nde yoğunluk bu kez ters yönde; Yalova Topçular’da gerçekleşecek. 
TEM ve D-100 Karayolu’nun Kocaeli geçişi bayramın birinci ve ikinci günü sakindi. Kocaeli ve çevre illerden birçok kişi, trafiğin uygun olması ve İstanbul kent içi yollarının da boş olması nedeniyle bayramın birinci ve ikinci günleri İstanbul’a günü birlik gezmeye gitti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...