Tgrt Haber

Yaşlı adam motosikletle havada çarpıştı: Takla atıp yüzüstü düştü

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Şubat 2024 12:28 - Güncelleme : 20 Şubat 2024 12:36

Burdur’un Gölhisar ilçesinde, karşıdan karşıya geçmek için tereddüt eden yayaya motosiklet çarptı. Kaza anı saniye saniye kameraya yansıdı.

Burdur​'un Gölhisar ilçesi Çeşme Mahallesi Cumhuriyet Caddesi​ üzerinde meydana gelen kazada; Cumhuriyet Meydanı​'nda yolun karşısına geçmek için yola inen 72 yaşındaki Adem S.'ye B.T. idaresindeki motosiklet çarptı.

Çarpmanın etkisiyle B.T. motosikletten düşerek bacağından yaralanırken, Adem S. de kafasından ve burnundan yara aldı. Olayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çevredeki vatandaşlar tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulans ile Gölhisar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAZA ANI KAMERADA 

Çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan kaza anında yolun karşısına geçmek isteyen Adem S.’nin tereddüt edip son anda yola fırlaması sonucu motosikletlinin duramayarak çarptığı görüldü. Motosikletin önünde son bir hamle yapıp zıplayan Adem S.’nin ise motosikletin çarpması sonucu havada takla atıp yüz üstü yere düştüğü görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...