Tgrt Haber

Yaşlı kadını darp edip soyan adamdan şaka gibi savunma: Ayağım takıldı üzerine düştüm

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Haziran 2023 10:08 - Güncelleme : 22 Haziran 2023 10:36

Adana’da evinin önünü süpüren 85 yaşındaki yaşlı kadına saldırarak 70 lirasını gasp eden adam, şaka gibi bir savunmaya imza attı. 10 ayrı suçtan kaydı bulunan şüphelinin ifadesinde "Ayağım takılıp kadının üzerine düştüm” dediği öğrenildi.

Adana​'nın Yüreğir​ ilçesinede 85 yaşındaki D.Y. evinin önünü temizlerken, bir anda karşısına çıkan adamın saldırısına uğradı. Zanlı, yaşlı kadını bağırmaması için ağzını kapatıp, darp ederek kapısı açık olan evin içine soktu.

EVDEN ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK ÇIKTI

Burada da kadına yönelik şiddetini sürdüren saldırgan​, D.Y.’nin 70 lirasını gasp​ edip, sonrasında hiçbir şey olmamış gibi evden dışarı çıkıp bölgeden uzaklaştı. Çevredekilerin yaşlı kadının sesini duyması üzerine durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi.

Ambulansla hastaneye kaldırılan yaşlı kadın​, buradaki tedavisinin ardından taburcu edildi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri de zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

10 AYRI SUÇ KAYDI ÇIKTI

Polis, bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyerek saldırganın, ‘çocuğun cinsel istismarı’, ‘yağma’ ve ‘kasten yaralama’ gibi suçlardan 10 ayrı kaydı bulunan Taner K. (49) olduğunu belirledi. Polis şüphelinin, Osmaniye’nin Kadirli ilçesindeki adresini tespit edip baskında yakaladı.

"AYAĞIM YAKILIP KADININ ÜZERİNE DÜŞTÜM"

Adana'ya getirilen şüpheli emniyetteki ifadesinde, “Yolda yürürken yaşlı kadın benden yardım istedi. Ben de insanlık namına ona yardım ettim, ancak içeri girerken ayağım takılıp kadının üzerine düştüm. Yaralandığını görünce de paniğe kapılıp kaçtım” diyerek kendini savunduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheli, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...