Tgrt Haber

Yattığı yerden 5 bin TL maaş alıyordu... İstifa etti

10 May 2014 13:02
Yattığı yerden 5 bin TL maaş alıyordu... İstifa etti

Eski Başkan döneminde pasif göreve çekilen ve yeni başkandan zorla görev isteyen ancak bir türlü başarılı olamayan Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Sefer Bayın nihayet istifa etti.

Geçen yıl "Yattığım yerde bana maaş ödüyorlar" şikayetiyle gündeme gelen Bayın, 30 Mart'ta göreve seçilen yeni Başkan Eyüp Eroğlu da kendisine görev vermeyince yine kameraların karşısına geçmişti. Basın toplantısı yapıp, şikayetini (!) anlatan Sefer Bayın, "İki yıl önce 4 bin 200 lira maaş alıyordum. Şimdi maaşım 5 bin 193 lira. Maaş güzel, arayan-soran da yok. İş yapmadan tıkır tıkır her ay peşin maaş alıyoruz" demişti. Günlerini makamında internette gezinerek geçirdiğini söyleyen Başkan Yardımcısı, 'pes' dedirten basın açıklamasında, durumundan şikayetini dile getirerek, istifa edip etmeyeceğini vatandaşa soracağını açıklamıştı. Son gelen bilgiye göre, Sefer Bayın'ın istifa ettiği öğrenildi. İşte Sefer Bayın'ın o açıklaması:
"Benim mail adresim var. ‘seferbayin@mynet.com' ve facebook adresim var. Devam derlerse buraya yazsınlar, istifa et derlerse yine buraya yazsınlar. Eğer çoğunluk ‘istifa et' derse bütün samimiyetimle söylüyorum, istifa edeceğim. Eğer yok, ‘devam et' derlerse mücadeleye devam edeceğim. O kadar net söylüyorum. Ben memleketimde hizmet etmek istiyorum"

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...