Tgrt Haber

Son dakika! Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde zincirleme kaza: Çok sayıda yaralı var

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Ekim 2022 15:33 - Güncelleme : 10 Ekim 2022 17:28
Son dakika! Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde zincirleme kaza: Çok sayıda yaralı var

Son dakika haberi: İstanbul Yavuz Sultan Selim Köprüsü girişinde iki yolcu otobüsü, bir kamyon ve aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda güvenlik, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edilirken ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 14.30 sıralarında Yavuz Sultan Selim Köprüsü girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Ankara​ istikameti girişinde 1 kamyon​, 1 otomobil​ ve 2 otobüsün karıştığı zincirleme trafik kazası​ meydana geldi. Kaza sonrası olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

YARARILAR HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Kaza sonrası yaralanan 5 kişiye ilk müdahaleleri sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılmasının ardından, yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Kaza sonrası köprü girişinde trafik bir süre tek yönlü olarak kontrollü bir şekilde sağlandı.

MUAVİN SİGARAYA SARILDI

5 Kişinin yaralandığı trafik kazası​ sonrası yaralanan otobüs muavini sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası hiçbir şey olmamış gibi olay yerinde sigara içti.

Kazaya karışan otobüslerin içerisinde bulunan yolcular ise bir süre yolun kenarında bekledi. Bazı yolcuların yakınları olay yerine gelerek yakınlarını alırken, bazı yolcuların ise halen kaza yerinde bekledikleri görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...