Tgrt Haber

Yazıklar olsun! Habertürk, İHA muhabirini tokatlayan Muharrem Sarıkaya'yı geri aldı

15 Şubat 2022 14:50 - Güncelleme : 15 Şubat 2022 20:44
Yazıklar olsun! Habertürk, İHA muhabirini tokatlayan Muharrem Sarıkaya'yı geri aldı

İhlas Haber Ajansı muhabiri Ahmet Demir'e canlı yayında tokat atan Muharrem Sarıkaya 2 ay sonra yeni yazısıyla Habertürk'e geri döndü. Yazdığı yazıya 'İkinci şans' başlığını atan Sarıkaya ve Habertürk yönetimine sosyal medyada tepki yağdı.

Ciner Medya Grubu, Habertürk canlı yayınında İhlas Haber Ajansı muhabiri Ahmet Demir'e tokat atan gazeteci Maharrem Sarıkaya'nın işine son vermişti. Ancak Muharrem Sarıkaya sadece iki ay sonra Habertürk internet sitesinde bugünden itibaren yeniden köşe yazmaya başladı.

Ahmet Demir'e attığı tokadın görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Habertürk Ankara Temsilciliği görevinden istifa eden Sarıkaya, "İkinci şans" başlıklı yazısıyla gazeteciliğe geri dönerken, Habertürk yönetiminin kararına sosyal medyadan tepki yağdı.  

'HABERTÜRK VE GRUPTAN DESTEK GÖRDÜM'

Muharrem Sarıkaya ilk yazısında, "Ciner Medya Grubu yöneticilerimin, meslektaşlarımın ve arkadaşlarımın bana karşı tutumları, destekleri de en büyük tesellim oldu. Bütün bunları bana tanınan ikinci şans olarak görüyorum… İkinci şansın üçüncüsü olmadığını da biliyorum. Bu bilinçle tekrar merhaba diyorum…" dedi.

Sarıkaya'nın geridönüş yazısı şöyle: 

Yazıklar olsun! Habertürk, İHA muhabirini tokatlayan Muharrem Sarıkaya'yı geri aldı

Muharrem Sarıkaya'nın İHA muhabirine tokat attığı görüntülere, sosyal medyadan tepki yağmış, meslek örgütleri ve gazeteciler skandalı kınamıştı. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...