Tgrt Haber

Yediler içtiler bir kuruş ödemeden tüydüler! Lüks restoranlara dadanan ikili yakalandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Aralık 2022 10:51 - Güncelleme : 03 Aralık 2022 11:08
Yediler içtiler bir kuruş ödemeden tüydüler! Lüks restoranlara dadanan ikili yakalandı

İstanbul'da bir dolandırıcılık çetesi 1 hafta içerisinde farklı restoranlardan yüksek miktarlarda yemek ve içecek siparişi verdikten sonra bir kuruş ödemeden ortadan kayboluyorlardı. 7 bin TL'ye kadar çıkan siparişler verdiği öğrenilen dolandırıcılar, polis ekiplerinin çalışması sonucu kıskıvrak yakalandı.

İstanbulBeyoğlu​'nda bir dolandırıcı​ cetesi esnafı çileden çıkardı. Son 1 hafta içerisinde farklı restoranın paket servis elamanları tarafından ekiplere şikayette bulunuldu. Kuryerlerin şikayetçi olduğu dolandırıcıların, restoranlardan 7 bin TL'ye çıkan sipariş​ verdiği ve parasını ödemeden ortadan kaybolduğu öğrenildi.

SİPARİŞİ TESLİM ALIP, ORTADAN KAYBOLUYORLAR

Beyoğlu, Beşiktaş, Etiler gibi noktalarda bulunan lüks restoranlardan verdikleri siparişleri ve kuryeden istedikleri alkol ve sigaraları teslim alan dolandırıcılar, siparişleri aldıktan sonra ortadan kayboldu.

Lüks restoranları arayıp sipariş veren donadırıcıların, siparişleri verdikleri adresteki binaya arka kapıdan girip orada yaşıyormuş gibi davrandığı, 'parayı getiriyorum' dedikten sonra da binadan hızla kaçtıkları tespit edildi.

Yediler içtiler bir kuruş ödemeden tüydüler! Lüks restoranlara dadanan ikili yakalandı

DOLANDIRICILAR KISKIVRAK YAKALANDI

Beyoğlu, Etiler gibi farklı yerlerden yüksek ücretli siparişler verip ücretini ödemeden ortadan kaybolan şahıslar, Haliç Polis Merkezi Amirliği'ne bağlı ekiplerin çalışmaları sonucu tespit edildi.

Kuryelerden siparişleri teslim alan 17 yaşındaki Sabri Eren Ç., Kadı Mehmet Mahallesi Arapuk Sokak üzerinde polis ekipleri tarafından yakalandı. Kamera görüntülerinden tespit edilen şüphelilerden bir diğeri Furkan Ç. (27) ise polis ekipleri tarafından Sütlüce Mahallesi'nde kıskıvrak yakalandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...