Tgrt Haber

Yeğeni ile ailesine kurşun yağdırdı! Kanlı arazi kavgasında 4 ölü!

Editör: Merve Yaz / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Haziran 2024 11:58 - Güncelleme : 24 Haziran 2024 12:10
Yeğeni ile ailesine kurşun yağdırdı! Kanlı arazi kavgasında 4 ölü!

Niğde'de akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 2 kişiyi öldüren kendisi de intihar eden 60 yaşındaki Nevzat Türk'ün yaraladığı, 36 yaşındaki Gökhan Türk de hayatını kaybetti. Kavgaya ilişkin ölü sayısı 4'e yükseldi.

21 Haziran'da meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği arazi kavgasında ağır yaralanan Gökhan Türk, tedavi gördüğü Kayseri Şehir Hastanesi'nde verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Niğde merkeze bağlı Yıldıztepe Beldesi'nde meydana gelen olayda, amca ve yeğen arasındaki arazi anlaşmazlığı kavgaya dönüşmüş, Nevzat Türk (60) tabancası ile yeğeni Gökhan Türk (36) ile eşi Semiha (36) ve çocukları Gizem Nazife (17), Berat (13) ve Nurgül Türk’e (18) ateş ederek intihar etmişti.

Yeğeni ile ailesine kurşun yağdırdı! Kanlı arazi kavgasında 4 ölü! - 1. Resim

İKİ KİŞİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR 

Nevzat Türk olay yerinde, Semiha Türk ile kızı Gizem Nazife Türk ise kaldırıldıkları Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirmişti.

Tedavi altında olan Gökhan Türk’ün hayatını kaybetmesi ile olayda hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi.

Nurgül Türk (18) ve Berat Türk ‘ün ise (13) hastanedeki tedavileri sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...