Tgrt Haber

En acı bayram: Yeğenini kurtarmak için girdiği kanaldan cesedi çıkarıldı

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Temmuz 2022 11:51 - Güncelleme : 10 Temmuz 2022 11:57
En acı bayram: Yeğenini kurtarmak için girdiği kanaldan cesedi çıkarıldı

Adana’da bayram ziyareti dönüşünde sulama kanalına düşen 8 yaşındaki yeğenini kurtarmak için suya giren 27 yaşındaki genç dayının cesedi bulundu. Küçük kızın kurtulduğu olayda gencin ailesi sinir krizi geçirdi.

Adana’da bayram ziyaretinden dönen aile, hayatının acısını yaşadı. Yol kenarında bulunan su kanalına düşen 8 yaşındaki kızı kurtarmak için önce annesi, ardından dedesi ve dayısı kanala girdi. Anne​ ve dede kız​ çocuğuyla birlikte sudan çıkarken dayının cesedi 3 kilometre ileride bulundu.

En acı bayram: Yeğenini kurtarmak için girdiği kanaldan cesedi çıkarıldı

ANNE, KIZ VE DEDE SUDAN ÇIKARILDI, DAYI KAYBOLDU

Ailesiyle bayram gezmesinden dönen 8 yaşındaki yabancı uyruklu Elisa Yakub, dün akşam merkez Yüreğir ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi Ege Bagatur Bulvarı’nda araç giriş-çıkış yolundan sulama kanalının kenarına geldi. Küçük Elisa burada oynarken kanala düştü.

Elisa’nın kanala düşmesinin ardından önce annesi Fatma, ardından da 65 yaşındaki dedesi Muhammed ve 27 yaşındaki dayısı Mahmud Hanora kanala girdi. Çevredekilerin de yardımıyla Elisa ve annesi Fatma kanaldan çıkartıldı. Dede Muhammed de kendi imkanlarıyla kanaldan çıkarken, yeğenini kurtarmak için kanala giren Mahmud Hanora akıntıya kapılarak kayboldu.

En acı bayram: Yeğenini kurtarmak için girdiği kanaldan cesedi çıkarıldı

SUYA GİRDİĞİ YERİN 3 KİLOMETRE UZAĞINDA BULUNDU

Mahmud Hanora’nın gözden kaybolması üzerine çevredekiler durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, anne Fatma ve kızı Elisa’yı Adana​ Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Anne ve kızın durumunun iyi olduğu öğrenilirken, bölgeye sevk edilen İl Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ekipleri sulama kanalında Mahmud Hanora için arama çalışması başlattı. Bugün sabah saatlerinde Hanora’nın cesedi suya girdiği yerin 3 kilometre uzağında bulundu. Gencin cansız bedeni otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...