Tgrt Haber

Yengesini cezaevi önünde öldüren zanlı yakalandı

19 Eylül 2016 14:26
Yengesini cezaevi önünde öldüren zanlı yakalandı

Mersin’de, cezaevinde tutuklu eşini ziyarete giden 22 yaşındaki yengesi Semra Ezel’i, bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki Ö.B. yakalandı.

Olay, pazar günü merkez Akdeniz İlçesi Çilek Mahallesi’nde bulunan E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi önünde meydana geldi. Semra Ezel, ailesinin evlatlık verdiği dayısının nüfusuna kayıtlı olan ve bir suçtan dolayı cezaevinde bulunan eşini ziyarete gitti. Genç kadın, aralarında ailevi sorunlar olduğu öne sürülen kayınbiraderi Ö.B. ile karşılaştı. Burada yengesiyle tartışan Ö.B., bir anda öfkelenerek bıçağını çekerek saldırdı. Vücuduna isabet eden bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Semra Ezel, kaldırıldığı Toros Devlet Hastanesi’nde kurtarılamadı.
 
Kaçan zanlı Ö.B., Asayiş Şube Cinayet Büro ekipleri tarafından Mersin’de saklandığı bir arkadaşının evinde yakalandı. Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edilen Ö.B. sorguya alındı. 
 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...