Tgrt Haber

Yeni uygulama başlıyor: Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden randevu kararı

31 Ekim 2022 12:15 - Güncelleme : 31 Ekim 2022 12:27
Yeni uygulama başlıyor: Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden randevu kararı

Nüfus müdürlüklerinden alınan randevular konusunda yeni bir uygulama başlıyor. Randevu alıp gitmeyenlere, bir sonraki randevu iki hafta sonra verilecek.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, randevu​ sayısında artış olduğu vurgulanarak iptal​ edilmeyen randevularla ilgili yeni bir önlem alındığı bildirildi.

Yapılan açıklamada, aldıkları randevuya gitmeyenlerin sayısının genel toplamın yüzde 15'ini oluşturduğu belirtildi.

İKİ HAFTA YENİ RANDEVU YOK!

Randevularına gidemeyenlere, randevuyu iptal etmemeleri durumunda bir sonraki randevunun iki hafta sonra verileceği kaydedildi.

https://twitter.com/TCNufus/status/1586983117629411328

Kaynak: AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Davut 31 Ekim 2022 13:41

Bu randevu sistemle ilgili cimer e de şikayette bulundum sen 7 yaşındaki bir çocuğa diş ağrısını 15 gün sonrasına 20 gün sonrasına randevu veriyorsan sen bu diş ağrısını çocukta ki acısını nasıl anlatabilirsin geçmesine ne paradan o acıya anlatabilirsin ne çikolatadan o acıyı kandırabilirsin nasıl anlatacaksın çocuk diş ve acısı randevu ya takılıyor randevu sistemi kalkması lazim

Davut 31 Ekim 2022 13:34

Ya arkadaş bu Türkiye'de randevu sistemini artık ayaklar altına alınması lazım nedir bu nereye gitsen insan randevusu hiç bir şey yapamayacak mi

Sonraki Haber Yükleniyor...