Tgrt Haber

Yenidoğan çetesi İstanbul'un dışına da sıçradı iddiası! Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü açıklama yaptı

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Ekim 2024 18:40 - Güncelleme : 20 Ekim 2024 20:08

Bebekleri gereksiz yere yoğun bakıma alarak ve ihtiyaç dışı ilaç vererek ölümlerine ve sakat kalmalarına yol açan yenidoğan çetesinin İstanbul dışı hastanelerde de iş yaptığı öne sürülüyor. İddialarda adı geçen Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü konuya ilişkin açıklama yaptı.

Yenidoğan çetesi​ skandalının Sakarya​'da da yaşandığıyla ilgili iddialara açıklama geldi. İstanbul​'da pek çok hastanenin adının karıştığı bebeklerin ölümüne yol açan çetenin Sakarya'da da iş yaptığının öne sürülmesinin üzerine Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü soruşturmanın 2018 yılında yapıldığını duyurdu.

Yenidoğan çetesi İstanbul'un dışına da sıçradı iddiası! Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü açıklama yaptı - 1. Resim

Yapılan açıklamada, “Ulusal basında çıkan ‘Yenidoğan çetesi skandalı 4 ile daha sıçradı’ başlığıyla yapılan haber yanıltıcı ve asılsız niteliktedir. Paylaşımda geçen iddialar ile ilgili Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 2018 yılında yürütülen bilirkişi raporlu ön incelemede, savcılık soruşturmasında ve adli tıp raporu neticesinde herhangi bir kusura rastlanılmamış olup savcılık tarafından da kovuşturmaya yer yoktur kararı alınmıştır. Süreç titizlikle takip edilmiştir. Müdürlüğümüz tarafından gerekli denetimler yapılmış ve denetimlerimiz yapılmaya devam etmektedir” ifadeleri yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İslam20 Ekim 2024 18:45

Bu haber çok üzücü, insanlara kötülük yapmak isteyenlerin bir an önce yakalanması lazım

Sonraki Haber Yükleniyor...