Tgrt Haber

Yenikapı-Kirazlı metro hattında bakım çalışması! İstanbullular dikkat! 5 Ağustos'a kadar sürecek!

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: Anadolu Ajansı
20 Temmuz 2024 13:57 - Güncelleme : 20 Temmuz 2024 14:03
Yenikapı-Kirazlı metro hattında bakım çalışması! İstanbullular dikkat! 5 Ağustos'a kadar sürecek!

İstanbul’daki Yenikapı-Kirazlı metro hattında bakım çalışması 5 Ağustos'a kadar sürecek. Çalışmalar 22.00-00.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Çalışma nedeniyle seferlerde gecikmeler yaşanacak.

Metro hattında 5 Ağustos’a kadar sürecek çalışma başlıyor! Yenikapı-Kirazlı metro hattında yapılacak ray bakım çalışmaları nedeniyle 5 Ağustos'a kadar 22.00-00.00 saatlerinde Otogar-Kirazlı arasındaki seferlerin gecikmeli yapılacağı duyuruldu.

Yenikapı-Kirazlı metro hattında bakım çalışması! İstanbullular dikkat! 5 Ağustos'a kadar sürecek! - 1. Resim

İSTANBULLULAR DİKKAT! 5 AĞUSTOS'A KADAR SÜRECEK

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı'nda ray bakım çalışması yapılacağı belirtildi.

Duyuruda, çalışmalar nedeniyle bugünden itibaren 5 Ağustos'a kadar 22.00-00.00 saatlerinde Otogar-Kirazlı arasındaki seferlerin gecikmeli yapılacağı, saat 06.00 itibarıyla seferlerin normale döneceği kaydedildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...