Tgrt Haber

Yer Adana… “Örümcek Adam” kurbanını pazarlık yaparak aldı…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Haziran 2023 11:33 - Güncelleme : 28 Haziran 2023 11:34

Adana’da örümcek adam kostümünü üzerinden neredeyse hiç çıkartmayan Can Şaşkın bu sefer kurban pazarında ortaya çıktı.  Koyuncu ile pazarlık yapan Örümcek Adam daha sonra seçtiği koyunu satın aldı.

Daha önce Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimlerine kostümüyle giden ve gündem olan Adanalı Can Şaşkın bu sefer kurban pazarında ortaya çıktı. İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre Adana’nın Yüreğir​ ilçesinde bulunan kurban pazarına örümcek adam kostümüyle gelen Can Şaşkın beğendiği koyunu seçti.

ŞAŞKIN BAKIŞLAR ALTINDA PAZARLIK

Daha sonra koyunların arasına giren Şaşkın koyuncu ile pazarlığa tutuştu. Renkli anların yaşandığı koyun pazarında şaşkın bakışlar arasında pazarlığı yapan Şaşkın, koyununu satın aldı. Herkesin bayramını kutlayan Şaşkın, "Dini görevimizi yerine getirdik. Tüm Müslüman kardeşlerimizin Kurban Bayramı mübarek olsun. Kurbanlarımızı paylaşalım, aç olan kalmasın. Mangallar yansın" ifadelerini kullandı.

Yer Adana… “Örümcek Adam” kurbanını pazarlık yaparak aldı…

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Eylül ayı 28 Haziran 2023 19:00

Örtü altı sebze ve meyveler

Sonraki Haber Yükleniyor...