Tgrt Haber

Yer Düzce... Beton mikseri, otomobili biçti: 1 ölü, 1 yaralı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Haziran 2024 01:13 - Güncelleme : 29 Haziran 2024 01:18

Düzce’de bir beton mikseri önce karşı şeride geçip bir otomobili biçti, ardından elektrik direklerine ve ağaçlara çarpıp fındıklığa uçtu. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Zonguldak-Düzce D-655 Karayolu Yakaköyü mevkiinde feci bir kaza eydana geldi. Düzce’den Akçakoca istikametine giden Yıldıray Y. idaresindeki beton mikseri Yakaköy mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjü aşıp karşı şeritte ilerleyen Yüksel Karadeniz idaresindekiotomobili biçti. 

Beton mikseri daha sonra kanalı aşıp yol kenarında ki 2 elektrik direği ve 5 ağacı parçalamasının ardından fındıklığa uçtu. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar ile bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan sürücü Yüksel Karadeniz ve beton mikserinde sıkışan Yıldıray Y. itfaiye ekiplerinin çalışması ile bulunduğu yerden çıkartıldı.

Yer Düzce... Beton mikseri, otomobili biçti: 1 ölü, 1 yaralı - 1. Resim

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ ÖLDÜ

Otomobil sürücüsü sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamazken, beton mikserinin sürücüsü ambulans ekiplerince Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

ARACIN YARISI YOK OLDU

Kazada otomobilin motorunun yerinden söküldüğü ve aracın yarısının yok olduğu görüldüğü. Kaza sebebi ile tek şeritten verilen yol, aracın kaldırılmasının ardından normal seyrine döndü. Kazada hayatını kaybeden Yüksel Karadeniz’in cansız bedeni ise morga kaldırıldı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...