Tgrt Haber

17 yaşındaki Yiğit'in şüpheli ölümünde yeni gelişme: Öğretmenin ifadesi ortaya çıktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Ekim 2022 19:40 - Güncelleme : 22 Ekim 2022 20:04
17 yaşındaki Yiğit'in şüpheli ölümünde yeni gelişme: Öğretmenin ifadesi ortaya çıktı

Antalya'da 17 yaşındaki Yiğit Kalpak'ın şüpheli ölümünde yeni bir gelişme yaşandı. Gece saatlerinde öğretmeninin evine giden Kalpak'ın ölümüyle gözaltına alınan 5 kişi ve öğretmen işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan öğretmenin ifadesi de ortaya çıktı.

Antalya​'da Almanca öğretmeni H.G.’nin evine gece saatlerinde 5 arkadaşıyla giden 17 yaşındaki Yiğit'in sabah saatlerinde öğretmeni tarafından cansız bedeni bulundu. Kalpak'ın cansız bedenini bulan Almanya öğretmeni H.G. hemen durumu ekiplere haber verdi.

Polis ekipleri evde yaptığı incelemede, hayatını kaybeden gencin üst kısmının çıplak olduğunu ve üzerinden çıkan elbisenin ıslak olduğunu tespit etti.

ÖĞRETMENİN İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Öğretmen H.G.’nin olay yerindeki ilk ifadesinde öğrencisiyle arkadaşlarının gece kendisine bir şeyler içmek için geldiğini, sadece kahve içip gece 03.00 sıralarında uyuduğunu ve sabah 07.00 sıralarında işe gitmek için hazırlandığı esnada Yiğit K.’yı odada hareketsiz vaziyette gördüğünü söylediği öğrenildi.

17 yaşındaki Yiğit'in şüpheli ölümünde yeni gelişme: Öğretmenin ifadesi ortaya çıktı

"KİMSENİN ÖLÜMÜNDEN SORUMLU DEĞİLİM"

Kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen H.G., “Telefonla arayıp, bana gelmek istediklerini söylediler. Ben de eve davet ettim. Ancak, kimsenin ölümünden sorumlu değilim. Suçlamaları kabul etmiyorum” dediği öğrenildi.

Kan örnekleri alınan Almanca öğretmeni H.G. ile Yiğit K.'nın arkadaşları ifadelerinin ardından Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından adliyeye sevk edildi. Yiğit K.'nın cenazesinin ise Kurşunlu Mezarlığı'nda toprağa verildiği belirtildi.

ÖĞRETMENLİKLE İLİŞİĞİ KESİLDİ

Öte yandan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de Almanca öğretmeni H.G. ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi. Ücretli öğretmen kadrosunda yer alan H.G.’nin ek ders ücreti aldığı ve olayın ardından öğretmenlikle ilişiğinin kesildiği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Abi22 Ekim 2022 22:41

Ne cezalar yeterli ne kanunlar.. düzen bozulmuş insanlık raydan çıkmış.. düzeliriz inşallah ne diyelim

Sonraki Haber Yükleniyor...