Tgrt Haber

Yıkılan bina yaşlı kadına rahat nefes aldırdı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Eylül 2023 09:21 - Güncelleme : 20 Eylül 2023 10:29

Hatay’da evinin yanında bulunan 7 katlı ağır hasarlı binanın korkusuyla yaşayan kadın, binanın yıkılmasıyla rahat nefes aldı.

Kahramanmaraş'ta yaşanan iki büyük depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay​'da ekiplerin yıkım​ ve enkaz​ kaldırma çalışmaları sürüyor.

Hassa​ ilçesi Yeni Mahalle’de bulunan Şehit Adem Kurt Sokağı'ndaki 7 katlı ağır hasarlı bina da dinamitle patlatılarak yıkıldı. Bölge halkı, yıkımı meraklı gözlerle izledi.

Ağır hasarlı binanın yanında 2 katlı evi bulunan Hatice Duman, binanın sorunsuz bir şekilde yıkılmasıyla rahat nefes aldı.

Hatay'da yıkılan bina yaşlı kadına rahat nefes aldırdı

“ÇOK ŞÜKÜR, EVİMİN ÜZERİNE YIKILMADI”

Binanın sorunsuz bir şekilde yıkılmasıyla kurtulduğunu dile getiren Hatice Duman, “Çok şükür, evimin üzerine yıkılmadı. Rabbim razı olsun, biz 6 aydır korku içerisinde bu evde yaşıyorduk. Rabbim tüm Müslüman alemini kurtarsın. Bizleri kurtardı elhamdülillah. Şükürler olsun, rahatladım. Rabbim razı olsun” dedi.

Hatice Duman binanın sorunsuz bir şekilde yıkılmasıyla kurtulduğunu dile getirdi.

“HİÇ GÖRMEDİĞİMİZ İÇİN BÖYLE YIKIMLARI MERAKLA İZLİYORUZ”

Meraklı vatandaş Necati Ok ise, “Yıkım var herkes heyecanlı, rabbim hayırlısını versin. Hiç görmediğimiz için böyle yıkımları merakla izliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...