Tgrt Haber

Yılbaşı eğlencesi kanlı bitti

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Ocak 2024 12:23 - Güncelleme : 02 Ocak 2024 12:29
Yılbaşı eğlencesi kanlı bitti

Edirne'de yılbaşı eğlencesinde 'laf atma' tartışmasının kavgaya dönüşmesi sonucu 27 yaşındaki genç göğsünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklandı.

Edirne​'nin Karaağaç Mahallesi'nde bir mekanda yılbaşı eğlencesinde 23 yaşındaki kadın E.Y.A ile eski erkek arkadaşı 27 yaşındaki Y.K. arasında tartışma​ yaşandı.

Mekanın dışına taşan tartışma kavgaya dönüştü. Sonradan olaya dahil olan kadının erkek arkadaşı O.K., yanındaki bıçakla eski erkek arkadaş Y.K.'yı göğsünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Yılbaşı eğlencesi kanlı bitti

OLAY YERİNDEN KAÇTILAR

Bıçaklanan Y.K. ambulansla hastaneye kaldırılırken, kadın ve erkek arkadaşı ise arabayla hızlıca olay yerinden kaçtı. Olayın şüphelisi O.K. suç aletiyle birlikte polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 

Emniyetteki işlemleri tamamlanan O.K. sevk edildiği mahkemece 'Kasten Öldürmeye Teşebbüs' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Göğsünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan Y.K. ise, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...