Tgrt Haber

Yine acı haberler geldi, arkadaşını kurtarırken öldü

09 Ağustos 2015 18:54
Yine acı haberler geldi, arkadaşını kurtarırken öldü

Sezonun başlamasıyla neredeyse her gün gelen boğulma haberlerine bugün de yenileri eklendi. Ölüm acısı Sakarya, Samsun ve Kastamonu'da...

KOCAELİ'nin Kandıra İlçesi'ne bağlı Karadeniz sahilinde geçen hafta sonu 4 kişinin boğulduğu Cebeci Plajı'nda, bugün de 17 yaşındaki Aslı Yaşa boğularak can verdi. Bir grup arkadaşı ile Cebeci Plajı'na giden Aslı Yaşa, burada kendisi gibi 17 yaşında olan arkadaşı Kader Tiryaki'nin suda çırpındığını görünce ona yardıma gitti. Bu durumu gören Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Kocaeli Su Kazalarını Engelleme Merkezi ekipleri hemen onlara yardıma koştu.

Ekipler Kader Tiryaki'yi kurtarırken, Aslı Yaşa kısa sürede gözden kayboldu. Jetski ve zodyaktaki ekipler hemen suya atlayarak yaklaşık 15- 20 dakika sonra Aslı'ya ulaştı.

Aslı Yaşa ekiplerin burada yaptığı müdahalenin ardından kaldırıldığı Kandıra Devlet Hastanesi'nde tüm çabalara rağmen yaşama döndürülemedi.

Kader Tiryaki'nin durumunun ise iyi olduğu bildirildi.

13 yaşındaki Hasan'ı dalgalar aldı

Samsun'un Çarşamba İlçesi Costal Mevkii'nde aileleri ile birlikte denize giden ve serinlemek için kardeşi ile birlikte suya giren ve boğulma tehlikesi geçirerek özel hastaneye kaldırılan 13 yaşındaki Hasan Koyuncu, kurtarılamadı.

Samsun'un Çarşamba İlçesi Costal Mevkii'nde aileleri ile birlikte denize giden ve serinlemek için suya giren Hasan ve Yusuf Koyuncu kardeşler dalgalı olan denizde akıntıya kapıldı. Bir anda suda batıp çıkmaya başlayan çocuklar çevrede bulunanların müdahalesi ile güçlükle sudan çıkarıldı. Haber verilmesi üzerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale ardından iki kardeş ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı.

Durumu ağır olan Hasan Koyuncu, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak öldü. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan küçük çocuğun yakınları acı haber ile yıkıldı.

Denizde 2 kardeşi kurtardı, kendisi boğuldu

KASTAMONU’nun İnebolu İlçesi’nde ise,  denizde boğulma tehlikesi geçiren 2 kardeşi kurtardıktan sonra dalgalara kapılarak son anda kurtarılan 54 yaşındaki İsmail Akdemir, hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Akdemir, gözyaşları arasında toprağa verildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...