Tgrt Haber

Yine başıboş köpek dehşeti! Kovaladığı çocuğa araba çarptı, o anlar kameralara yansıdı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Ağustos 2022 05:45 - Güncelleme : 15 Kasım 2022 10:53

Türkiye'de başıboş köpek saldırılarına bir yenisi daha eklendi. Tekirdağ’da kendisini kovalayan köpekten kaçan 12 yaşındaki çocuğa araba çarptı. Yaralanan çocuk hastaneye kaldırılırken, olay anı kameralara saniye saniye yansıdı.

Türkiye'de son dönemde artan başıboş köpek saldırılarına bir yenisi daha eklendi.  Tekirdağ​'ın Çorlu​ ilçesinde yolda yürürken bir anda kendisini kovalayan köpekten kaçan 12 yaşındaki K.C.’ye yoldan geçen araba çarptı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Yaralanan talihsiz çocuk, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralı çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SAHİBİNİN İFADESİ ALINDI

Öte yandan köpeğin sahipli olduğu ve sahibinin de polis tarafından ifadesine başvurulduğu öğrenildi. Sahibi ise başıboş bıraktığı köpeğinin saldırgan olmadığını savundu.
Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, peşinden gelen köpekten kaçan çocuğa arabanın çarptığı görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...