Tgrt Haber

Yine başıboş sokak köpeği dehşeti! Bu kez yer İstanbul

Editör: Merve Yaz / Kaynak: tgrthaber.com
09 Temmuz 2024 10:14 - Güncelleme : 09 Temmuz 2024 10:32

Tartışmalı başıboş sokak köpeği sorunu devam ederken, son olay İstanbul Başakşehir'de yaşandı. Bir vatandaş, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Şans eseri bölgeden geçen bir otomobil sayesinde kurtulan adamın yaşadıkları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Türkiye'nin büyüyen sorunlarından biri de sokak köpeklerinin dehşet yaşattığı son yer Başakşehir​ oldu. 

Çocuklar sokaklarda rahat oynayamaz, vatandaşlar sokakta yürüyemez duruma geldi.

Yine başıboş sokak köpeği dehşeti! Bu kez yer İstanbul - 1. Resim

ÇOK SAYIDA KÖPEK SALDIRDI

Bir korkunç görüntü de İstanbul​'un Başakşehir ilçesinde cep telefonu kamerasına yansıdı.

Çok sayıda başıboş sokak köpeği, bir vatandaşa saldırdı.

Görüntülerde, vatandaşın üstüne gelen köpeklerle uzun süre mücadele ettiği görülürken bölgeye yaklaşan bir otomobil sayesinde vatandaş köpeklerden kurtuldu.

KÖPEKLERLE İLGİLİ DOSYA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN​'DA 

Sokaklarda başıboş gezen ve saldırmasıyla insanları ölüme götüren köpeklerle ilgili soruna karşı kapsamlı çalışma yapıldı. Hazırlanan rapor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu​ tarafından sunuldu.

Yenişehirlioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün AK Parti MYK toplantımızda Cumhurbaşkanımız Sayın Erdogan'a başıboş/saldırgan sokak köpekleri sorununa ilişkin hazırladığımız raporu arz ederek zatı devletlerini ve MYK üyelerimizi bilgilendirdim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...