Tgrt Haber

Uzaklaştırma kararı yine durdurmadı: Cani koca genç kadını defalarca bıçaklayarak katletti

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Eylül 2022 21:44 - Güncelleme : 12 Eylül 2022 22:19
Uzaklaştırma kararı yine durdurmadı: Cani koca genç kadını defalarca bıçaklayarak katletti

Son dakika haberi: Erzincan’da 2 çocuk annesi genç kadın, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan kocası tarafından 20 bıçak darbesiyle öldürüldü. Eşini öldüren zanlı polis merkezine giderek teslim oldu.

Erzincan​'da bir apartmanda meydana gelen olayda, bir süredir aralarında geçimsizlik yaşanan A.Ö. (31) ile eşi Handan Ö. (30) evde tartışmaya başladı.

20 YERİNDEN BIÇAKLADI

Kavgaya dönüşen olayda A.Ö., eşini önce sırtından olmak üzere toplam 20 yerinden bıçaklayarak evden ayrıldı. Genç kadın kaldırıldığı Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybederken, olayın ardından polis merkezine giden A.Ö. yaşananları anlatarak teslim oldu.

Handan Ö.’nün ölüm haberini alan yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi. Çok sayıda polis olay yerinde güvenlik önlemi aldı.

UZAKLAŞTIRMA KARARI VARDI

Çiftin 6 ve 9 yaşlarında iki çocuğu olduğu ve A.Ö. hakkında 6 ay önce 1 aylık uzaklaştırma kararı verildiği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan tahkikat devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...