Tgrt Haber

Yine Esenyurt yine olay! Kavgada sağlık çalışanına motorla çarptı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Ağustos 2024 10:06 - Güncelleme : 10 Ağustos 2024 15:56

İstanbul Esenyurt'ta sağlık görevlileri ile bir grup arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada bir kişi, ambulans şoförünün üzerine motosikletini sürdü ve çarptı. Yaşanan anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbulEsenyurt​'ta saat 22.00 sıralarında Doğan Araslı Bulvarı'ndaki bir benzin istasyonunda meydana gelen olayda; genç bir kız bilinmeyen bir nedenle bağırmaya başladı.

Kızın bağırışlarını duyan vatandaşlar, endişelenerek hemen durumu ekiplere bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ambulans​ sevk edildi.

"İŞİMİZE KARIŞMAYIN" DEDİ, ORTALIK KARIŞTI

Akaryakıt istasyonunda çalışan bir kişi, sağlık görevlilerine 'kıza sakinleştirici yapın' diye baskı yapınca, sağlık çalışanları 'işimize karışmayın' diyerek, şahsa tepki gösterdi.

O ANLAR KAMERADA

Bu tepkiyle ortam gerginleşti ve ambulans görevlileri ile çevredeki vatandaşlar arasında tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve kavgada bir kişi, motorunu sağlık görevlisinin üzerine sürerek çarptı. Kavga, kalabalığın dağılmasıyla sona ererken, olay anı çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

 ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünden konuya ilişkin yapılan açıklamada, 112 Ambulans Servisi Başhekimliğine bağlı Esenyurt 8 No'lu ekibi personeline yönelik sosyal medya üzerinden basına yansıyan olaya müdürlükçe gecikmeksizin müdahale edildiği ve saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerden ikisinin Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Fedakar çalışmalarıyla dünya ölçeğinde örnek çaba gösteren sağlık çalışanlarımıza yönelik menfur saldırıyı şiddetle kınıyor ve sağlıkta pervasız şiddet eylemlerine karşı, sıfır tolerans yaklaşımı ile emniyet güçlerimiz ve yargı mensuplarımızın desteğiyle mücadele edileceği hususu kamuoyuna saygıyla duyulur.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...