Tgrt Haber

Yine Tofaş yine aynı manzara! Çarpışmanın etkisiyle ikiye ayrıldı: 1 ölü, 1 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Mart 2023 18:01 - Güncelleme : 26 Mart 2023 18:15

Trafik kazalarında genellikle hurdaya dönen Tofaş marka otomobillerden biri yine karıştığı kazada ikiye ayrıldı. Konya'da iki otomobilin birbirine girdiği kazada, hurdaya dönen Tofaş marka otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti, diğer aracın sürücüsü ise yaralandı.

Konya’nın Kulu​ ilçesinde akşam saatlerinde doğru 22 yaşındaki Devran Kavaklı kontrolündeki Tofaş marka otomobil ile aynı istikamette seyreden Fatih G. yönetimindeki otomobil çarpıştı.

Kazanın etkisiyle Tofaş marka otomobil ikiye bölünerek hurdaya dönerken, diğer otomobil ise yol kenarında bulunan bahçeye düştü. Kazada her iki otomobilin sürücüsü yaralandı.

TOFAŞ'IN SÜRÜCÜSÜ TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Kulu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Devran Kavaklı yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...