Tgrt Haber

Yine aynı marka yine aynı manzara! Karşı şeride fırladı, ikiye bölündü: 1 ölü, 1'i ağır 3 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Ağustos 2024 13:53 - Güncelleme : 26 Ağustos 2024 14:22

Eskişehir'de, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybettiği otomobil, karşı şeride geçti. Tıra çarpan otomobil daha sonrasında ikiye bölündü. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Eskişehir​'de meydana gelen kazada; Bursa yönünde seyreden Oktay Ş. yönetimindeki araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle savrulmaya başladı.

Araç önce refüje, ardından bir aydınlatma direğine çarparak karşı şeride geçti. Karşı şeride geçen otomobil, D.Ü. yönetimindeki tırla ardından da başka bir araçla çarpıştı.

Yine Tofaş yine aynı manzara! Karşı şeride fırladı, ikiye bölündü: 1 ölü, 1'i ağır 3 yaralı - 1. Resim

Çarpışmanın şiddetiyle ikiye bölünen araçta yolcu olarak bulunan 72 yaşındaki Rufi Coşkun olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Oktay Ş. ağır yaralanırken, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Araçta bulunan diğer iki yaralı ise Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hayatını kaybeden Rufi Coşkun'un cenazesi, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü.

Yine Tofaş yine aynı manzara! Karşı şeride fırladı, ikiye bölündü: 1 ölü, 1'i ağır 3 yaralı - 2. Resim

"ÇOK SÜRATLİYDİ, BARİYERLERE VURUNCA YÜKSELDİ"

Kazaya karışan diğer otomobilin sürücüsü İdris Akan yaşananları şu ifadelerle anlattı;

“Karşı istikametten çok hızlı bir şekilde uçtu. Orta şeritten giden tır kamyonun altına doğru önüne girdi. Oradan hız kesti, sekti ve bana çarptı. Çarpan şahin ikiye bölündü. Allah kolaylık versin. Çok süratliydi. Bariyerlere vurunca yükseldi. Yükselen araba tırın önünde yavaşladı, çarptı. Oradan seken araba bana çarptı. Arabada 4 kişilerdi, aralarından 1 kişi camdan fırladı. Çok kanlı ve kötü bir sahneydi. Herhalde 1 kişi de ölmüş, onu tam bilmiyorum. 112 Acil Servis ekipleri öyle söylediler. Tır olmasa ben de giderdim. Araçta tektim”

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...