Tgrt Haber

Yol verme kavgasında facia! Yanlışlıkla karısını öldürdü

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Eylül 2023 09:28 - Güncelleme : 04 Eylül 2023 09:39

Ankara'da trafikte "yol verme" kavgasında diğer sürücüye silahıyla ateş açan şahıs, kavgayı ayırmaya çalışan eşini yanlışlıkla vurarak öldürdü.

Trafikte yol verme kavgaları faciaları da beraberinde getiriyor. Bu sefer Ankara​'da bir sürücü yanlışlıkla eşini vurarak öldürdü. Olay, saat 17.00 sıralarında Yenimahalle​ ilçesinde meydana geldi. İddialara göre, C.D. trafikte seyir halindeyken 'yol verme' nedeniyle başka bir sürücüyle tartışmaya başladı.

DİĞER SÜRÜCÜYE ATEŞ AÇTI

Tartışmanın ardından C.D. ve diğer sürücü araçlarından inerek kavgaya tutuştu. C.D. yanında bulundurduğu ruhsatlı silahını alarak kavga ettiği sürücüye ateş etti.

KAVGAYI AYIRMAYA ÇALIŞAN EŞİNİ VURDU

Kavgayı ayırmaya çalışan eşi K.D. yanlışlıkla göğsünden vuruldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan K.D. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GÖZALTINA ALINDI

Şüpheli koca gözaltına alındı. Olayla ilgi soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...