Tgrt Haber

Yola dökülen moloz zincirleme kaza getirdi: 1 ölü, 5 yaralı!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Kasım 2023 05:54 - Güncelleme : 30 Kasım 2023 06:11

Kocaeli'de yola dökülen molozları temizleyen karayolları ve belediyeye ait araçlara başka araçlar çarptı. 5 aracın karıştkığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 5 kişi de yaralandı.

Kocaeli​'de seyir halindeki bir kamyonetin yola döktüğü molozlar dolaylı yoldan zincirleme kazaya neden olurken olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.    

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre kazamerkez İzmit​ ilçesi D-100 Karayolu​ Ankara istikameti Kozluk mevkiinde meydana geldi. Tanık ifadelerine göre, yolda seyreden bir kamyonette bulunan molozların yola döküldügü ihbarı üzerine, temizleme çalışması yapmak üzere bölgeye Karayolları Genel Müdürlüğü ile belediyeye ait kamyonet ve minibüs yollandı. Ekipler, yola ışıklandırma koyarak temizlik çalışmasına başladı.

SÜRÜCÜ KABİNİNE SIKIŞTI

Ancak çalışmalar sürerken karayolları ve büyükşehir belediyesine ait araçlara 2 otomobil ile minibüs çarptı. 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 61 NK 518 plakalı otomobildeki 3 kişi ile belediyeye ait kamyonetteki 2 personel yaralandı. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralanan 5 kişiyi ambulansa hastaneye kaldırdı.

Kocaeli'de zincirleme kaza: 1 ölü, 5 yaralı!

Otomobilde sıkışan sürücü Muhammet Tuğral, itfaiye ekipleri tarafından çıkarılırken, sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından bölgede temizlik çalışması başlatıldı. Tuğral'ın kullandığı otomobilin hurdaya döndüğü görülürken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Diğer yandan zincirleme kaza​ nedeniyle ulaşıma kapatılan karayolunun Ankara istikameti, araçların kaldırılmasının ardından kontrollü olarak tekrardan trafik akışına açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...