Tgrt Haber

Karayolunda korku dolu anlar: Yolcu otobüsü alev alev yandı, yol ulaşıma kapandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Ağustos 2022 13:20 - Güncelleme : 01 Ağustos 2022 17:21

Bursa'da seyit halinde olan yolcu otobüsü motor kısmında çıkan dumanlardan sonra bir anda alevlere teslim oldu. Kullanılamaz hale gelen otobüste şans eseri yaralanan olmazken, karayolu 1 saat boyunca trafiğe kapatıldı.

Bursa​'da sabah saatlerine meydana gelen olayda korku dolu dakikalar yaşandı. İnegöl'den İstanbul​'a giden Mahmut Fidan yönetimindeki şehirlerarası yolcu otobüsünden bir anda dumanlar yükselmeye başladı.

YOLCULAR İNDİRİLDİ, ALEVLER OTOBÜSÜ SARDI

Durumu fark eden sürücü aracı yol kenarına park ederek hemen durumu Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiyesine bildirdi. O sırada yolcular araçtan indiler. Yangın​ kısa sürede büyüdü.

Karayolunda korku dolu anlar: Yolcu otobüsü alev alev yandı, yol ulaşıma kapandı

OTOBÜS​ KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek yangını 1 saatte söndürdüler. Yangın sonucu araç kullanılmaz hale geldi. 1 saat süre ile kapanan karayolu trafiğe açıldı. Yolcular başka bir otobüsle yoluna devam ettiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...