Tgrt Haber

Kastamonu’da feci kaza! Yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Şubat 2023 05:10 - Güncelleme : 13 Şubat 2023 05:16
Kastamonu’da feci kaza! Yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var

Ankara’dan Sinop’a giden yolcu otobüsü Kastamonu’da sürücünün direksiyonun kontrolünü kaybetmesi sonucu karşı şeride geçtikten sonra devrildi. Feci kazada 30 kişi yaralandı.

Ankara’dan aldığı yolcuları Sinop’a getirmek üzere hareket eden Necati Kabak kontrolündeki yolcu otobüsü, kontrolden çıkarak karşı şeride geçtikten sonra devrildi. Kazada otobüsünde bulunan 30 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonucu yaralılar, Kastamonu​ Eğitim ve Araştırma Hastanesi başta olmak üzere Taşköprü ve Kastamonu’daki diğer hastanelere kaldırıldı. Yolcu otobüsünün 37 yolcusu ile 3 personelinin olduğu öğrenildi.

Kastamonu’da feci kaza! Yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var

TRAFİK TEK ŞERİTTEN SAĞLANIYOR

Kazanın ardından jandarma ve polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Kaza sebebiyle Kastamonu-Sinop kara yolu tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...